Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Linedance klubok

 

2005 - Szeged Linedance Klub (Szeged)

 

A Szeged Linedance Klub (SZLK) alapításának ötlete 2005-ben fogant az alapító-klubvezető Mészárosné Molnár Tímea fejében, és két társával - Szikula Tündével és Csomor Krisztinával - elkezdtek táncokat tanulni és 2006-tól tagokat toborozni. Azóta a klub már haladó, középhaladó és újabb kezdő csapattal is büszkélkedhet.

 

2005 - Thunderfoot Dancers Linedance klub (Balatonfüred)

 

A Thunderfoot Dancers csapata 2005 októberében alakult Balatonfüreden. 2009.06.25. óta működik egyesületként. Szívesen fellépnek vállalati, városi és privát rendezvényeken is. A jókedv az örömteli hangulat és a buli kedv minden klubnapjukon jelen van. Nagy gondot fordítanak a csapathoz időközben csatlakozó táncosok felzárkóztatására. Klubnapjaikra mindenkit szeretettel várnak!

 

2006 - Six Rebels Linedance klub (Budapest)

 

A Six Rebels Linedance Klub 2006-ban alakult. A hat fős alapító tagból négyen maradtak a klubban: Görög Csaba, Kozma Krisztina, Virág Péter és Záborszky Györgyi. Törzshelyük a Williams Western Village, mely Újpesten a Kisfaludy utca 16 szám alatt található. Itt minden pénteken, 19:00 órától várják szeretettel a táncolni vágyókat.

 

2008 - Lucky Bulls Linedance Klub (Budapest)

 

Klubunk 2008-ban alakult. Lelkes, vidám csapatunk mindenki számára nyitott, aki a country zenét szereti és amit nem bizonyíthat jobban, mint hogy minden korosztály képviselteti magát (legfiatalabb klubtagunk 14, legérettebb pedig 61 éves). Bemutatóinkkal, fellépéseinkkel igyekszünk ezt a tánc műfajt minél szélesebb körbe eljuttatni, megszerettetni. Klubnapjainkat minden kedden a III. kerületi Touring Hotelben tartjuk.

 

2008 - River Linedancers Szeged

 

A River Linedancers csapata 2008. szeptember 11-én alakult meg Szegeden. A klub törzshelye, 2008. október 2. óta a József Attila Általános Iskola és Szakiskola 
(6723 Szeged, Gyík u. 3.) aulája, ahol minden csütörtökön este 7 órai kezdettel tartják a klubnapjaikat.  A klub alapító tagjai: Albert Péter és Albert Ilona.

 

2008 - Wild Buffalo Linedance klub (Budapest)

 

A budapesti Wild Buffalo linedance klub 2008 nyarán alakult. A klub törzshelye 2009. október óta a Góliát Hotel (1134 Budapest, Kerekes u. 12-20.), ahol minden pénteken este 7 órától tartják klubnapjaikat. A baráti társaság végül 2009-ben úgy döntött, hogy hivatalos formába önti a klubját, így nonprofit szervezetet alapított Vadnyugati Táncosok Egyesülete néven.

 

2009 - Apple Country Club (Rácalmás)

 

A rácalmási Apple Country Clubot egy baráti társaság alapította. 2009 májusában. 
Törzshelyük Rácalmáson a Pomóthy Étterem. Aki szereti a vadnyugati stílust, a country zenét és a táncot szeretettel várják minden hétfőn este 6 órától.

 

2009 - Gamblers Linedancers (Gödöllő)

 

A Gamblers Linedancers csapat 2009 májusában alakult Veresegyházán, akkor még All-Inn Linedancers néven, technikai okok miatt ez év márciusától változtattuk meg nevünket. Szívesen fellépünk vállalati, városi és privát rendezvényeken is. A csapatra jellemző a vidámság, jókedv és a buli hangulat. Nagy gondot fordítunk a csapathoz időközben csatlakozó táncosok felzárkóztatására. Klubnapjainkra mindenkit szeretettel várunk, kedden és vasárnap18-órától, Gödöllőn, Dózsa György u.30 szám alatt.

 

2009 - Western Linedance Klub (Albertfalva)

 

A tavalyi év elején alakult Albertfalván a Western Linedance Klub. Hihetetlen lelkesedés, akarat és nem utolsó sorban jókedv jellemzi a klubot. Aki szeretné megismerni a linedanc-t és szereti a country zenét, akkor minden szombaton látogasson el az Albertfalvi Közösségi Házba.

 

2010 - Rodeo Dancer's (Tata)

 

2010.január végén kezdtünk el táncokat tanítani, akkor csak néhány barátunknak, mára kb.50-60 állandó táncosunk van, fellépésekre akár 30 fős csapatot tudunk szervezni. Tagjaink 5 évestől vannak.

 

Az adatbázis forrása:

www.countrydepo.hu